Toekomstige ontwikkelingen

Heb je je horoscoop al eens laten duiden dan wil je soms weten waar het in je leven het aankomende jaar vooral om gaat. Dat kan omdat de horoscoop niet stil staat. Enerzijds kunnen we de beweging van de planeten en de huizen als we een dag voor een jaar nemen in dat tempo verschuiven en kijken welke punten in de horoscoop door die schuivende planeten geraakt worden. Astrologen noemen dat de z.g. primaire en secundaire progressies. Ook kunnen we de planeten zoals ze zich nu aan de hemel bevinden projecteren in de geboortehoroscoop. Dat noemen we transits. Daarnaast kan de horoscoop berekend worden van het moment dat de zon, zoals hij dit ieder jaar omstreeks je verjaardag doet, terugkeert op de plaats waar hij in je geboortehoroscoop staat. Dit noemen we een solaar.

Samen bieden deze technieken een goed beeld van het betreffende jaar. Je kunt met astrologie echter in tegenstelling tot wat velen denken niet de toekomst voorspellen. Zo kun je bijvoorbeeld goed zien of er een crisis dreigt in je relatie en waar dat mee te maken heeft. Of dit evenwel uitloopt op een scheiding of dat je juist door het naar boven halen van sluimerende problemen je relatie verdiept, is op basis van de horoscoop niet te zeggen. Dat heeft vooral te maken met wat je met vorige progressies en transits hebt gedaan. Heb je de moeilijkheden die op je pad kwamen aangegrepen om bewuster te worden en er door te groeien of heb je de storm gewoon voorbij laten gaan om vervolgens in hetzelfde patroon op de oude voet verder te gaan. Dat zal bepalender zijn voor hoe je met zo'n crisis omgaat dan je horoscoop.

Als je evenwel een moeilijke of verwarrende periode doormaakt of gewoon nieuwsgierig bent wat dit jaar belangrijk voor je zal zijn om beter op situaties die zich aandienen in te kunnen spelen, kan een consult 'toekomstige ontwikkelingen'heel verhelderend werken Om deze zinvol te kunnen duiden moet de astroloog je geboortehoroscoop zelf goed kennen. Toekomstige ontwikkelingen (progressies, transits en solaar) kan ik daarom alleen duiden als ik eerder je geboortehoroscoop heb geduid.

De kosten bedragen 125, -